Marco bezemer – 04-11-2013 – 14:29

Nu even een bericht van een zeer te vreden klant,twee jaar geleden hebben wij een overkapping laten zetten door cfm en ook toen waren wij al zeer tevreden net zoals zo veel hier op de site.
Helaas kreeg ik kanker en kon niet echt veel meer zelf,maar belde naar cfm want er waren een paar spotjes die het niet meer deden en 1plaat werd een beetje groen,maar binnen een week stonden ze voor de deur en alles gemaakt incl de spotjes en zei hij loop niet meer goed af en weer binnen een week kwamen ze hem water pas zetten,nou als dit geen service meer is dan weet ik het ook niet meer en dit deden ze niet alleen omdat ik kanker heb.
Heren van CFM bedankt voor de top service van jullie,en ik raad iedereen aan bestel het bij hen,want het is echt een SUPER bedrijf jullie krijgen van mij de warme douche!!

Marco bezemer – 04-11-2013 – 14:29