Fam. Tastan – 23-04-2014 – 23:13

Ik heb vorig jaar een terrasoverkapping laten plaatsen door CFM terrasoverkapping. Ze hebben goed werk afgeleverd. Ik was zeer tevreden. Nu uitgebreid met zijwanden en een glazenschuifwand voor. Uiteraard weer door CFM overkapping laten plaatsen. Nu bleek dat mijn tuin scheef was aangelegd van links naar rechts enkel centimeters hoogteverschil. Dit was echt balen, maar CFM heeft dit voor mij keurig opgelost, terwijl de stratenmaker het weigerde om het op te lossen. Dit maakt in mijn ogen echt het verschil. De jongens weten wat kwaliteit is. Ze zijn zeer vakkundig, professioneel, klant -en servicegericht en onderscheiden zich door extra service te verlenen, ze doen echt hun best om hun klanten tevreden te stellen. In mijn ogen kunnen veel bedrijven hier echt wat van leren. Echt helemaal top!!. Ik ben zeer tevreden en zou CFM overkapping absoluut iedereen aanraden! Nogmaals bedankt!

Fam. Tastan – 23-04-2014 – 23:13